Activitat presencial
"Viatjo amb tu!" és un programa educatiu adreçat als alumnes de Cicle Superior de Primària amb el qual es vol apropar la utilització del transport urbà als nens i nenes que per l'edat comencen a desplaçar-se sols i soles, ja sigui per anar a l'escola o en el seu temps lliure i, alguns d'ells, el curs vinent hauran de desplaçar-se cap a un nou centre al qual potser només hi podran accedir amb transport urbà o cotxe.


L'objectiu principal del programa és acostar la utilització del transport urbà als nens i nenes proporcionant-los així, un major grau d'independència en la seva mobilitat.

L'objectiu concret és la realització d'una acció de suport d'educació per la promoció del transport urbà en el marc escolar.

L'activitat presencial es desenvolupa i es planteja des d'una metodologia lúdica i participativa.

Principals requisits a tenir en compte:


- Per poder realitzar aquesta activitat l'Ajuntament del municipi on està l'escola, ha de ser soci de l'AMTU (veure ajuntaments adherits).

- L'ajuntament i/o l'operador de transport públic urbà s'han d'adherir al programa educatiu Viatjo amb tu!.

- Aquesta modalitat presencial té un cost econòmic que ha de ser assumit per l'ajuntament al 100% i/o amb l'operador de transport públic urbà amb un percentatge a negociar pel propi Ajuntament.

- Un cop adherit al programa el municipi, s'hauran de reservar les activitats que es vulguin realitzar al telèfon de la central de reserves de l'activitat.

- El dia i hora estipulats dos educadors de l'empresa que gestiona l'activitat es desplaçaran al seu centre escolar i desenvoluparan l'activitat presencial teòrica que té una durada aproximada de 3 hores, i l'activitat pràctica en l'horari preestablert.

Per més informació sobre l'activitat presencial del programa "Viatjo amb tu!" cal trucar a l'AMTU, que l'indicarà quines són les condicions exactes per poder realitzar-la, a través del telèfon 93 861 39 76 o al mail educatius@amtu.cat

Moltes gràcies.

 

Copyright © 2011 AMTU Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà  |  Continguts educatius: AMTU  |  Desenvolupament: Zoo