logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

2010 - CINESI

2012 - AIMSL

En els darrers anys són molts els municipis de l'AMTU que han anat incorporant l'autobús urbà com un servei més als seus ciutadans, havent de familiaritzar-se amb els diferents aspectes que el caracteritzen (costos del servei, sistemes tarifaris) i amb les relacions amb els agents implicats (convenis amb administracions supramunicipals iempreses operadores).

En aquest sentit l'AMTU desenvolupa tasques de suport, formació i intercanvi d'experiències entre els mateixos tècnics i responsables polítics dels municipis que en formen part, mitjançant les diferents jornades, sessions de treball i resposta directa a les consultes. En aquest context, el Vademècum sorgeix com una eina més que l'AMTU posa a disposició dels seus membres mitjançant la intranet, per tal d'aprofundir en el coneixement dels diferents aspectes que envolten el transport públic en particular i la mobilitat en general.

En definitiva, el vademècum del transport públic urbà té per objectiu servir d'eina de referència als tècnics municipals en la gestió del dia a dia del transport públic des del món local, principalment el de caire urbà.