logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Nous serveis de bus connectaran Cabrera d'Anoia amb l'estació de FGC de Capellades

El DPTOP ha posat en marxa nous serveis d’autobús per a comunicar Cabrera d’Anoia amb Capellades, passant per l’estació de ferrocarril.

  

El DPTOP millora avui les connexions entre Cabrera d’Anoia i Capellades, incrementant el número d’expedicions diàries entre aquests dos municipis i facilitant l’intercanvi modal amb l’estació d’FGC a Capellades i la línia d’autobús interurbana de Capellades a Igualada. D’aquesta manera, es passa d’1 a 4 expedicions d’anada i d’1 a 4 expedicions de tornada, de dilluns a divendres feiners. En total, s’amplia el servei amb 6 noves expedicions diàries.
 
Aquesta actuació forma part de les mesures previstes al Pla de transport de viatgers de Catalunya 2008-2012, aprovat pel Govern amb l’objectiu de promoure l’ús del transport públic arreu del territori, millorar la connectivitat local i garantir la intermodalitat entre els diferents sistemes de transport públic.
 
3 noves expedicions per sentit
Així, a partir del 15 de febrer, s’oferiran 3 noves expedicions per sentit de dilluns a divendres feiners que enllaçaran Cabrera d’Anoia i Capellades, amb dos recorreguts diferents:


Per la carretera interior: s’oferirà 1 nova expedició d’anada i 1 nova de tornada, que recorreran Cabrera d’Anoia, des de Can Ros, passant pels nuclis de Canaletes, Can Feixas, el Castell de Cabrera, arribant a l’estació de Capellades i el centre del municipi. La sortida serà a les 15.40 hores des de Can Ros, i a les 18.20 hores des de Capellades. El recorregut en aquest tram tindrà una durada aproximada de 40 minuts, tant d’anada com de tornada.


Per la C-15: s’oferirà 2 noves expedicions d’anada i 2 noves expedicions de tornada, que comunicaran de manera ràpida el centre de Capellades i Cabrera d’Anoia (Can Ros), amb una única parada a l’estació de ferrocarril. La sortida serà a les 12.47 i a les 18.57 hores de Can Ros, i a les 9.20 i a les 15.20 hores de Capellades. El recorregut en aquest tram tindrà una durada aproximada de 20 minuts, tant d’anada com de tornada.

L’actuació comporta un dèficit per aquest any de 26.600 euros, que seran assumits íntegrament pel DPTOP.
 
La gestió del servei, que forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de l’Àrea de Barceona,  la duu a terme l’empresa Montferri Hermanos.

Descarregar comunicat sencer [clica aquí]

Informació extreta del web www.gencat.cat/ptop.