logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

La Generalitat licita l'estudi de la línia que connectarà Montcada, Ripollet, Cerdanyola i el campus de Bellaterra de la UAB.

  

L'anomenat Tramvallès ja ha iniciat el procés administratiu previ a la realització de projectes. La Generalitat ha licitat per mitjà de GISA l'elaboració dels estudis informatius i d'impacte ambiental d'aquesta actuació, que té per objectiu millorar la connectivitat interior d'una àrea molt poblada (té 120.000 habitants) i amb importants centres d'atracció (més de 30.000 persones hi van diàriament) i potenciar la seva connexió amb la resta del Vallès Occidental i amb la ciutat de Barcelona.

 

El nou sistema de tramvia donarà servei, a més de a àmplies zones residencials de Montcada i Reixac, Ripollet i Cerdanyola, al Parc Tecnològic del Vallès, al Centre Direccional així com al Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma. També es preveu que tingui correspondència amb la xarxa de Rodalies en les estacions de Cerdanyola, Cerdanyola-Universitat i la de Montcada-Ripollet (corredor de Vic) o de Montcada-Santa Maria (línia de Manresa) a més de amb els Ferrocarrils de la generalitat a la UAB.

 

Informació extreta del diari La Vanguardia de 10 de febrer de 2010.