logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

17 novembre 2021

Un nou servei de bus interurbà connectarà de forma directa els municipis d’Argentona i Cabrera de Mar amb Barcelona a partir del gener de l’any que ve.

El nou servei de bus estarà format per 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, de dilluns a divendres, de tal forma que es donarà servei a les hores punta del matí per anar a Barcelona i de la tarda, per tornar a Cabrera de Mar i Argentona. El bus compta amb 5 parades a Argentona (Carrer Sant Joan XXIII, Av. Puig i Cadafalch, Camps de Futbol, M. de Deu del Viver i Madà) i tres parades a Cabrera de Mar (Agell, Sant Sebastià i El sindicat). A Barcelona, la parada se situa a la plaça Tetuan.

Les expedicions del matí permetran entrar a Barcelona abans de les 8 i les 9 hores, sobretot per facilitar la mobilitat de treballadors i treballadores i estudiants universitaris. Les expedicions de la tarda estaran repartides de tal forma que els ciutadans tindran diferents opcions per tornar en funció de les seves necessitats: 15:15h, 16:45h, 18:30h i 20:00h.

El servei s’operarà amb un vehicle adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.