logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

21 maig de 2021

L’estació d’autobusos de Girona, gestionada per CIMALSA des del 2018, ha rebut una valoració positiva, tant pel que fa l’estat de les instal·lacions com pel servei del personal. En concret, els usuaris que han realitzat l’enquesta l’han valorat amb una puntuació de notable (8/10). Entre els participants de l’enquesta, rebuda conjuntament amb el punt de llibre d’obsequi pel dia de Sant Jordi, el 64,6% fa un ús diari de l’estació mentre que el 20,3% un ús ocasional.BIG 150575409052121 02

CIMALSA va demanar d’aquesta manera als usuaris de l’estació d’autobusos de Girona que fessin una valoració de les instal·lacions i del servei rebut, mitjançant un qüestionari, amb l’objectiu d’oferir un servei eficient i pròxim al passatger i continuar avançant en possibles millores.

L’estació d’autobusos és un recinte de 14.000 m2 ubicat a la planta -1 de l’edifici de l’Estació d’Alta Velocitat de Girona, on operen regularment cinc companyies de transport de passatgers, totes en rutes interurbanes de mig i llarg recorregut i a les quals cal sumar altres companyies que utilitzen l’estació puntualment per a viatges discrecionals.

CIMALSA també ha recollit propostes i suggeriments dels usuaris, per tal de continuar oferint un servei eficaç i proper als passatgers que fan ús d’aquesta instal·lació. Destacant entre altres les següents: afegir un portal d'informació en temps real de les línies d'autobusos, algunes millores en els accessos a l'estació i en la sala d'espera, més il·luminació, etc. que es tindran en compte per continuar millorant els serveis als usuaris.

Entre els participants d’aquest qüestionari, se sortejava un premi, esponsoritzat per Grimaldi, que consistia en 4 passatges en creuer a Roma o Sardenya, en cabina exterior, amb la possibilitat d’incloure un vehicle. La guanyadora del sorteig ha estat Olga BC.