logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

17 de març de 2021

A partir del 22 de març es posa en marxa un canvi de recorregut de la línia M6, amb més parades i servei els caps de setmana, i una nova llançadora, entre Viladecavalls i Terrassa, l’M6A, que no existia i que en 10 minuts comunicarà les dues poblacions, passant per la Plaça de la Vila i l’IES de Viladecavalls, i connectant-los amb l’Estació d’FGC Rambla de Terrassa.   

La línia M6, que ja existia i que comunica també Viladecavalls amb Terrassa, oferirà una cobertura de parades i de dies més ample. Així, aquesta línia ara funcionarà els dissabtes, diumenges i festius de tot l’any, i, a més, canviarà de recorregut en el sentit Viladecavalls-Terrassa, incorporant més parades per tal de donar més cobertura al municipi.

Saldoni ha volgut remarcar “la importància de la incorporació d’un nou servei de llançadora diàriament que possibilita la multimodalitat amb els Ferrocarrils però també és bàsic oferir a la ciutadania l’opció de moure’s en transport públic sostenible els cap de setmana, fent que la mobilitat no tant laboral també deixi la menor petjada possible”.