logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

2 de febrer de 2021 

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, ha presentat avui als alcaldes d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, un nou servei de bus que connectarà ambdòs municipis amb l’Hospital de Mataró.

El nou servei, operat per Sagalès, estarà format per 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí.

El director de Transports i Mobilitat, ha destacat que “aquest nou servei és bàsic per donar una opció de transport públic a tots els ciutadans d’Arenys de Munt i Arenys de Mar que necessiten accedir a l’Hospital de Mataró. La població ha de comptar amb un transport públic que els acosti de forma ràpida als centres hospitalaris, donant resposta a les seves necessitats diàries.”