logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

25 de gener de 2021

L’aplicació de cerca d’itineraris de mobilitat de Territori i Sostenibilitat, gestionada per l’ATM, Mou-te, incorpora diverses millores i noves utilitats per donar un millor servei als usuaris. Amb les noves actualitzacions, l’eina incorpora capes amb la informació dels carrils bici, del transport interurbà i metropolità i, fins i tot, dels diversos aparcaments d’enllaç, incloent les dades a temps real de l’ocupació. D’aquesta manera, els usuaris podran valorar aquestes opcions a l’hora de planificar el seu itinerari.

A partir d’ara, els trajectes es podran seguir a través del geoposicionament facilitant, per exemple, saber quan s’entra a la Zona de Baixes Emissions Rondes de Barcelona. Així, si un trajecte travessa la ZBE Rondes de Barcelona, el Mou-te ho indica a través de la nova representació gràfica de la ZBE.

A més, per tal de guanyar en eficàcia, el Mou-te incorpora informació a temps real de pas de les línies de bus Exprés.cat; i, en les connexions a peu, preveu i proposa els recorreguts subterranis indicant les boques d’accés a les estacions.

Totes aquestes actualitzacions se sumen a la millora de l’experiència d’usuari, amb un menú de cerca més àgil, un avenç en la gestió dels favorits i els punts d’interès o amb nous mapes interactius. També s’ha incorporat una nova bústia de contacte per fer arribar queixes, consultes o suggeriments.

El Mou-te està disponible al web moute.gencat.cat i a través d’una nova versió mòbil descarregable des del mateix portal.9dd2dddc ebef 48c7 8eaa ab1a4f5f68d2