logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

7 de febrer de 2020

El proper mes de març finalitzarà el desplegament de la nova política tarifària i de títols aprovada pel Consell d’Administració de l’ATM de Barcelona per a aquest 2020. L’1 de març entrarà en vigor la darrera novetat anunciada el passat mes de desembre: la T-familiar, una targeta multipersonal amb 8 viatges que es podrà utilitzar durant 30 dies consecutius, marcats per la primera validació. 

La T-familiar és una targeta multipersonal per poder realitzar desplaçaments puntuals en petits grups de persones, que podrà ser comprada i utilitzada a partir d’aquest 1 de març. No requereix cap documentació específica a l’hora d’adquirir-la i pot ser usada per tothom. El preu per a una zona tarifària és de 10 euros.    Es pot consultar tota la informació sobre aquest títol al web de l’ATM.   

Cal recordar que la T-casual és una targeta que no pot fer servir a la vegada més d’una persona, a diferència de la nova T-familiar, que sí permet el multiviatge.

Caducitat dels títols de 2019  Tfamiliar 3 de 3

Aquests dos primers mesos d’any, els nous títols aprovats pel Consell d’Administració de l’ATM han conviscut amb aquells que ja s’han deixat de distribuir, com la T-10 o la T-mes, que de moment es poden seguir utilitzant. La majoria d’ells, però, caducaran a finals d’aquest febrer i deixaran de funcionar.

És el cas de la T-10, la T-mes, la T-50/30, la T-70/30, la T-dia, la T-10 Treb. Aeroport o la T-mes bonificada per a persones en situació d’atur adquirides el 2019. Totes elles caducaran el 29 de febrer, últim dia d’utilització. En el cas de les targetes trimestrals comprades el 2019, com la T-trimestre o la T-jove, permetran seguir viatjant fins el 31 de març.

Bescanvis

Les persones usuàries encara es poden acollir a la possibilitat de bescanviar títols de 2019 per nous títols de 2020, fins el 30 de juny. En el cas de la T-10, per exemple, si una targeta no està estrenada, es pot bescanviar per una T-casual, abonant la diferència de preu. Pel que fa a la T-mes, si no està estrenada, es pot bescanviar per una T-usual (sense cap compensació econòmica). Es pot trobar tota la informació sobre bescanvis i punts presencials on fer-ho al nostre web.