logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

15 de gener de 2020

Des de l’entrada en vigor de la nova política de títols i tarifes, el passat 1 de gener, alguns punts d’atenció de la xarxa de transport públic estan experimentant significatives cues i elevats temps d’espera. Els operadors indiquen que la baixada de preus en la gamma d’abonaments bonificats ha fet créixer la gestió i demanda dels mateixos, i que això està implicant una concentració de persones usuàries en certs punts presencials, sobretot a algunes estacions de TMB. En aquest sentit, l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona vol recordar que la xarxa posa a disposició de les persones usuàries més d’una vintena de punts d’atenció on es poden fer diferents consultes i tramitar els títols bonificats per a FM/FN, la T-16 i la T-usual per a persones en situació d’atur: oficines de FGC, estacions de Rodalies, d’autobusos i oficines de mobilitat, a més de TMB.

Títols FM/FN
Es poden tramitar a les estacions de TMB de La Sagrera, Diagonal i Universitat, tot i que són aquests els punts on s’està donant la màxima afluència aquests dies. Per això es recomana optar per les estacions de FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya i totes les estacions de Rodalies amb personal de venda. A més, també es poden gestionar a l’estació d’autobusos Barcelona Nord, d’Igualada, de Manresa, de Granollers; a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

T-usual per a persones en atur
Es poden tramitar a les estacions de TMB de La Sagrera, Diagonal i Universitat, però, atesa la seva alta ocupació, recomanem les estacions de FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya, i les estacions de Rodalies de Plaça Catalunya, Mataró, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. També a les estacions d’autobusos d’Igualada, Manresa, Vic i Granollers, i a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

T-16
La T-16, d’altra banda, recordem que es pot sol·licitar de forma digital, a través del web. També es pot tramitar a les estacions de FGC de Plaça Catalunya i Plaça Espanya, i a les estacions d’autobusos d’Igualada, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Granollers, Manresa i Vic. També a les oficines de Soler i Sauret de Sant Feliu de Llobregat, a l’oficina d’informació TMESA de Terrassa i a l’oficina de mobilitat de Sabadell TUS.

D’altra banda, recordar que la T-usual i la T-jove són títols personalitzats que es poden aconseguir a qualsevol màquina auto-expenedora o punt oficial (estancs, quioscos...) de la xarxa, i que no és necessari fer la gestió a cap oficina presencial. Més informació sobre els punts de venda i atenció al web ATM.