logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Aquí podeu consultar els serveis mínims decretats per la Generalitat amb motiu de la vaga general convocada per a aquest divendres, 18 d’octubre

16 d'octubre de 2019

Amb motiu de la vaga general convocada aquest divendres, 18 d’octubre de 2019, i d’acord amb l’ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s’estableixen els serveis mínims de transport de viatgers següents:

- Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA (Metro), Transports Metropolitans de Barcelona, SA (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM Barcelona: 50% en hores punta, entenent per hores punta des de les 6:30h a les 9:30h i des de les 17:00 a les 20:00h, i 25% en hores vall.

- Transport de Rodalies i Regionals de Catalunya operat per Renfe Operadora: 33% durant tot el dia.

- Resta de transports de viatgers urbans i interurbans i servei d’autobús que uneix Barcelona amb el seu aeroport: 50% del servei habitual. En tot cas, s’haurà de garantir com a mínim un desplaçament complert d’anada i tornada.

Els operadors de transport podran establir la distribució del nombre d’unitats per línia, sempre que en còmput global no superi el màxim fixat anteriorment. Així mateix, s’estableixen com a serveis mínims tots aquells altres necessaris per al normal funcionament dels serveis fixats anteriorment.