logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Aquí podeu consultar els serveis mínims decretats per la Generalitat amb motiu de la vaga general convocada per a aquest divendres, 18 d’octubre

16 d'octubre de 2019

Amb motiu de la vaga general convocada aquest divendres, 18 d’octubre de 2019, i d’acord amb l’ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s’estableixen els serveis mínims de transport de viatgers següents:

- Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA (Metro), Transports Metropolitans de Barcelona, SA (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM Barcelona: 50% en hores punta, entenent per hores punta des de les 6:30h a les 9:30h i des de les 17:00 a les 20:00h, i 25% en hores vall.

- Transport de Rodalies i Regionals de Catalunya operat per Renfe Operadora: 33% durant tot el dia.

- Resta de transports de viatgers urbans i interurbans i servei d’autobús que uneix Barcelona amb el seu aeroport: 50% del servei habitual. En tot cas, s’haurà de garantir com a mínim un desplaçament complert d’anada i tornada.

Els operadors de transport podran establir la distribució del nombre d’unitats per línia, sempre que en còmput global no superi el màxim fixat anteriorment. Així mateix, s’estableixen com a serveis mínims tots aquells altres necessaris per al normal funcionament dels serveis fixats anteriorment.