logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Els preus dels títols de transport no tindran cap canvi al gener, així com tampoc els dels bitllets senzills i altres títols propis dels operadors del sistema.

Barcelona, 14 de desembre de 2018

El Consell d’Administració de l’ATM de Barcelona, celebrat ahir dijous, 13 de desembre, ha aprovat congelar per al 2019 les tarifes dels títols de transport integrats.

Així doncs, els preus dels títols de transport no tindran cap canvi al gener, així com tampoc els dels bitllets senzills i altres títols propis dels operadors del sistema. Les tarifes que segueixen vigents a partir de l’1 de gener de 2019 són:

Tarifes ATM 2019

Tarifa d’1 zona per als 36 municipis metropolitans
D’altra banda i tal com es va anunciar en roda de premsa el passat mes de novembre, el 2019 s’iniciarà amb la novetat de la tarifa metropolitana: per a tots els desplaçaments que tinguin tant l’origen com la destinació en un dels 36 municipis metropolitans, la tarifa a aplicar és la d’una zona tarifària.

Anunci al DOGC dels preus dels serveis urbans
Com en altres ocasions, si algun municipi amb servei urbà integrat desitja incloure les seves tarifes dins l'anunci que l'ATM publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), ha de fer arribar a l'ATM (correu electrònic) les tarifes del seu servei urbà, com a molt tard el dimecres dia 19 de desembre.