logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

1 de març de 2018

Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Sant Feliu de Codines, Santa Eulàlia de Ronçana i Tagamanent s'han sumat a l'àrea única de transport del servei del taxi  que fins ara aplegava 13 municipis del Vallès Oriental i Occidental. Amb aquesta ampliació, aquesta àrea ja integra 18 municipis i passa a donar servei a més de 240.000 habitants, convertint-se així en el primer àmbit de Catalunya en servei de taxi, només per darrera de l'Àrea Metropolitana. 

La iniciativa s'ha pres durant la reunió de la comissió de seguiment del conveni del taxi que s'ha celebrat a Mollet del Vallès.

Fins ara, els municipis que a finals de 2016 van acordar unir el servei i poder operar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals, eren L'Ametlla del Vallès, La Garriga, La Llagosta, Lliçà de Vall, Martorelles, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Sant Maria de Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

Durant la reunió també s'ha decidit congelar les tarifes del taxi després que l'any passat, seguin els criteris d'unificació, es decidís reduir aquestes tarifes tenint com a referència els municipis que aleshores formaven part d'aquest conveni i que tenien la tarifa més baixa.

Així, els habitants de les localitats que s'incorporaran, també podran desplaçar-se a qualsevol dels municipis que formen part d'aquesta àrea amb aquesta tarifa unificada. De la seva banda, els taxistes, també podran utilitzar les parades de qualsevol dels 18 municipis.