logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

1 de març de 2018

El Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona reforcen a partir de demà l’oferta de transport públic del servei nocturn de bus que uneix Barcelona amb Mataró i l’Alt Maresme.

Concretament, les millores que s’efectuen són:

· Perllongament del recorregut de la línia fins a Malgrat de Mar: des de Santa Susanna s’amplia el recorregut fins a Malgrat de Mar pel seu passeig marítim.

· Dotació d’un vehicle més a la línia en l’oferta dels caps de setmana i en els dies feiners del mes d’estiu, de tal manera que s’aconsegueix una expedició més d’anada i de tornada els dies feines dels mesos d’estiu (de juny a setembre) i els caps de setmana d’hivern (la resta de mesos) i dues expedicions d’anada i de tornada els caps de setmana dels mesos d’estiu.

· Reforç, amb un segon vehicle, els dies de major demanda dels mesos de juliol i agost que coincideixen amb la celebració de festes majors dels municipis servits per aquesta línia, així com amb la revetlla de Sant Joan, la Festa de la Mercè de Barcelona i la nit de Cap d’any.

La gestió del servei es realitza a través de l’empresa Barcelona Bus, SA, del Grup Sagalés.