logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La L66 ofereix cinc expedicions diàries, però es treballa per incorporar-ne alguna més i poder oferir un millor servei i augmentar el nombre de viatgers.

Divendres, 22 de desembre 2017

Durant els mesos de setembre i novembre, la línia de bus entre Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca (L66) ha registrat un total de 3.900 usuaris, el que representa una mitjana de 330 viatgers per setmana.  Viatge inaugural L66

Es tracta d’una xifra que s’espera que s’incrementi a mesura que es consolidi el servei, però que l’Ajuntament de Castellbisbal valora positivament perquè, segons el regidor de Medi Ambient, Enrico Martinelli, “avala la decisió que vàrem prendre conjuntament amb Sant Andreu de posar la línia en marxa i assumir-ne una part del finançament”. I és que mantenir la L66 té un cost d’uns 60.000 euros anuals que aporten, a parts iguals, cada un dels consistoris i la Generalitat.

A dia d’avui, el bus a Sant Andreu ofereix cinc expedicions diàries que, sobretot, són usades per treballadors dels polígons industrials i estudiants. En aquest sentit, Martinelli considera que ara cal centrar els esforços en introduir una nova expedició “amb la qual es pugui obrir a més viatgers i a d’altres usos.” 

Connexió amb FGC i RENFE

Un dels avantatges de la L66 és que connecta Castellbisbal amb les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Sant Andreu. A més, amplia el servei del Bus de l’Estació ja que també para a Renfe i, per tant, ofereix cinc viatges diaris addicionals.