logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

16 d'octubre de 2017

La xarxa de transport urbà de la ciutat de Vic incrementa les seves línies passant de 5 a 9 per millorar la connexió amb amb instituts, la zona esportiva i el tanatori.

L’any 2016 el servei urbà de la ciutat va transportar 422.758 viatgers. Una xifra que s’espera que augmenti amb la posada en marxa del nou servei d’integració tarifària i la reordenació de les línies de transport urbà que millora la connexió amb instituts, la zona esportiva i el tanatori.

Amb l’adhesió a la integració tarifària es garanteix la mobilitat a la ciutadania, millorant la comunicació entre la pròpia ciutat i els municipis propers i també amb l’àrea metropolitana. Unes accions que refermen el compromís de l'Ajuntament amb la sostenibilitat i la mobilitat segura: Es treballa per incrementar el nombre d’usuaris de transport urbà i, alhora, disminuir el nombre d’usuaris de vehicle privat, fet que afavorirà la reducció de la contaminació atmosfèrica.

L'estació d'autobusos és el punt de transbordament on conflueixen les nou línies per reforçar les connexions en transport urbà a la ciutat.

Noves línies i horaris a partir del 16 d'octubre

La línia 1, 2 i 3 del transport urbà de Vic mantenen el seu recorregut i tenen el mateix horari i parades que abans del 16 d’octubre de 2017.
La línia 4 canvia el sentit i passarà per la Ronda Camprodon i l’Avinguda Bernat Calbó per prioritzar el pas davant de centres escolars de secundària i per connectar el centre de la ciutat amb el de Calldetenes.
La línia 5 (470) i la 6 milloren la connexió de La Guixa amb el centre de la ciutat i l’accés al tanatori.
La línia 7 permetrà arribar a la zona esportiva de Vic i al tanatori.
La línia 8 és la línia que dona servei a les entrades i sortides de centres de secundària i reforça la connexió al centre de la ciutat en hora punta.
La línia 9 connecta l’estació d’autobusos de Vic amb la zona esportiva de la ciutat i amb el municipi de Gurb.

Per a més informació, cliqueu aquí