logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

27 de setembre de 2017

Els usuaris del bus de Ripollet estan d'enhorabona, ja que l'Ajuntament ha posat en marxa dues noves targetes; la Targeta Urbana T-10 i la Targeta Rosa Metropolitana, que van ser presentades aquest dijous, 21 de setembre, pel regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, acompanyat per la tècnica del departament, Rosa Moragas. D'una banda, la Targeta Urbana té un preu de 8,25 €, i es podrà utilitzar amb les línies de Font 685, de Can Tiana a Montcada, i 620, de Ripollet a Barcelona, però només per a trajectes dins el nucli urbà. D'altra banda, la Targeta Rosa, que només es pot utilitzar a la Zona 1, es pot aconseguir enviant la sol·licitud de l'AMB que es pot trobar a l'OAC (c. de Balmes, 2), o trucant al número d'informació gratuïta 900 700 077.     Presentació Ripollet

Segons va explicar Sánchez, aquestes targetes són fruït del treball que l'equip de govern està fent des de principi de legislatura, tot i que encara continuen treballant per a la inclusió de Ripollet a la Zona 1 del Sistema Tarifari Integrat de l'ATM. Una inclusió que hores d'ara tindria un cost de 600.000 € per al municipi.

El 685 de Font, el petit

Aquest autobús connecta incansable tot Ripollet, des de Tiana fins a Montcada. L'objectiu de la Regidoria, amb la posada en marxa de la targeta urbana, és aconseguir que augmenti el nombre de passatgers, per tal de demanar que tingui més freqüència de pas i que enlloc de cada hora passi cada mitja hora. La Targeta Urbana es podrà comprar, a partir de la primera setmana d'octubre, als conductors tant de la línia 685 com de la 620 i a les oficines de Font. En cas que el conductor detecti un ús fraudulent de la targeta, fora del nucli urbà, l'usuari serà sancionat.

Nova guia de mobilitat i campanya informativa

Amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, l'Ajuntament de Ripollet ha reeditat la Guia del Transport Públic, que farà arribar a totes les llars. A més, durant el mes d'octubre portarà a terme una campanya informativa per donar a conèixer entre la població les 9 línies de bus que operen a Ripollet. Així, es farà una campanya específica, col·locant cartells a les marquesines i OPI i fent difussió a través de les xarxes socials de cadascuna d'aquestes línies, algunes d'elles molt desconegudes, com ara la 690 de Font, de Badalona a la UAB; o el 621, que va als polígons industrials.

Més informació a: https://ripollet.cat/