logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

5 de setembre de 2017

Des del 4 de setembre, s'ha posat en marxa la nova línia d’autobús B9 Sant Quirze del Vallès – Hospital de Terrassa – Terrassa. La nova línia permetrà connectar Sant Quirze del Vallès i Terrassa d’una manera més directa, en especial amb l’Hospital comarcal de Terrassa, la Mútua de Terrassa i el campus de la UPC, i oferirà 13 expedicions diàries per sentit.

En paral·lel a l’entrada en funcionament d’aquesta nova línia, es reestructuraran algunes línies ja existents amb l’objectiu de millorar i optimitzar les comunicacions de diverses poblacions del Vallès Occidental i les connexions amb l’Hospital de Terrassa. En concret:

Les línies C2 (Sabadell-Terrassa-Martorell), C5 (Sabadell-Terrassa), C7 (Can Rull – Terrassa – Castellbisbal) i B8 (Sant Cugat del Vallès – Rubí - Terrassa), deixen d’accedir al municipi de Sant Quirze del Vallès, de manera que s’optimitza el recorregut actual d’aquestes línies.

La línia C7 (Can Rull – Terrassa – Castellbisbal) es reestructura per augmentar les possibilitats de comunicació del municipi de Castellbisbal amb el seu hospital de referència, ja que passarà de 4 a 9 expedicions per sentit, de dilluns a divendres feiners. Es manté l’oferta actual amb el barri de Can Rull de Sabadell, tot reduint el temps de viatge en aquelles expedicions que fins ara anaven a Sant Quirze del Vallès. A més, seran possibles els trajectes urbans pel municipi de Castellbisbal.

Adjunts:
AdjuntDescripcióMida (Kb)CreatDarrera modificació
Descarregar aquest arxiu (Horaris B9 Sant Quirze-Terrassa.pdf)Horaris B9 Sant Quirze-Terrassa 81 kB18-09-2017 10:3218-09-2017 10:32