logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

17 de juliol de 2017

La línia d’autobús C1, que connecta Castellar del Vallès amb Sabadell, augmentarà la seva freqüència de pas a partir del proper dijous, 20 de juliol, i connectarà els dos municipis cada 12 minuts. Així, a partir d’aquesta data, aquesta línia farà 5 expedicions cada hora de dilluns a divendres (excepte el mes d’agost), en lloc de les 4 expedicions que feia fins ara. Això serà possible gràcies a la incorporació d'un nou bus en aquesta línia.

La incorporació d’aquest nou vehicle a la línia permet rebaixar la freqüència de pas del bus de 15 a 12 minuts en els serveis de dilluns a divendres feiners, excepte agost, durant la major part del dia i es dota de més freqüència a les darreres expedicions del dia. D’aquesta manera, mentre que fins ara les dues últimes expedicions distaven 50 minuts l’una de l’altra, l’espera es reduirà a 30 minuts.

A part de la millora del temps de recorregut, el servei passarà a tenir 17 noves expedicions per sentit. Passarà de les 65 actuals a 82. Aquesta línia, operada per La Vallesana, del grup Moventis, permet fer l’intercanvi modal amb la parada de Pl. d’Espanya de Rodalies i amb la nova estació Sabadell Nord d’FGC.

Aquestes són unes millores en el servei que engegaran coincidint amb la inauguració de les noves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell. D’aquesta manera es garanteix la intermodalitat amb el servei ferroviari d’FGC i es milloren les condicions de mobilitat amb Sabadell.