logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

17 de juliol de 2017

La línia d’autobús C1, que connecta Castellar del Vallès amb Sabadell, augmentarà la seva freqüència de pas a partir del proper dijous, 20 de juliol, i connectarà els dos municipis cada 12 minuts. Així, a partir d’aquesta data, aquesta línia farà 5 expedicions cada hora de dilluns a divendres (excepte el mes d’agost), en lloc de les 4 expedicions que feia fins ara. Això serà possible gràcies a la incorporació d'un nou bus en aquesta línia.

La incorporació d’aquest nou vehicle a la línia permet rebaixar la freqüència de pas del bus de 15 a 12 minuts en els serveis de dilluns a divendres feiners, excepte agost, durant la major part del dia i es dota de més freqüència a les darreres expedicions del dia. D’aquesta manera, mentre que fins ara les dues últimes expedicions distaven 50 minuts l’una de l’altra, l’espera es reduirà a 30 minuts.

A part de la millora del temps de recorregut, el servei passarà a tenir 17 noves expedicions per sentit. Passarà de les 65 actuals a 82. Aquesta línia, operada per La Vallesana, del grup Moventis, permet fer l’intercanvi modal amb la parada de Pl. d’Espanya de Rodalies i amb la nova estació Sabadell Nord d’FGC.

Aquestes són unes millores en el servei que engegaran coincidint amb la inauguració de les noves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat a Sabadell. D’aquesta manera es garanteix la intermodalitat amb el servei ferroviari d’FGC i es milloren les condicions de mobilitat amb Sabadell.