logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

15 de març de 2017

Transgran, servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canvovelles, operat per Sagalés, ha desenvolupat una aplicació mòbil per a smartphones i tauletes amb tota la informació rellevant pels usuaris. L’app estarà disponible tant per a dispositius Android com IOS i ja es pot descarregar de forma gratuïta al Play Store i App Store.     Transgran

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts.
Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.
Amb la nova aplicació de Transgran, posem a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda.