logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

22 de març de 2017

S’inicia la campanya “Si la teva targeta és autèntica, tu també” per afavorir la sensibilització a la ciutadania respecte a no participar en cap frau, i per advertir que el fet de viatjar amb un títol irregular és susceptible de ser sancionat.      Imatge puntdevendaoficial 574x273px ATM

Des del sistema tarifari integrat de l’ATM s’han identificat amb un distintiu els punts de venda oficials de targetes de transport, de manera que siguin reconeguts per les persones usuàries com a garantia de compra de títols oficials.

Els títols integrats de transport s’han d’adquirir només a les taquilles, màquines expenedores i centres d’atenció dels operadors, i als Punts de venda oficials identificats amb el nou distintiu. Qualsevol venda fora d’aquests punts o amb preus inferiors als oficials és sospitosa de ser fraudulenta.

La campanya compta amb la col·laboració de tots les empreses operadores del sistema de transport integrat i de la xarxa de comerços que formen part del sistema (estancs, quioscs i establiments de travesses i loteries).