logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

7 de novembre

El passat 2 de novembre es va posar en marxa una nova línia de la xarxa exprés.cat que, a partir d'ara, connecta Castellar del Vallès amb Barcelona. 

El servei és una prolongació de la línia e1 existent entre Sabadell i Barcelona, que s’estendrà a Castellar del Vallès amb un total de 8 expedicions d’anada a Barcelona (4 entre les 5.45 i les 7 h i 4 més entre les 16.50 i les 17.35 h) i 9 de tornada (1 a les 6.15 h, 4 entre les 16 i les 16.45 h i 4 més entre les 20.25 i les 21.20 h), totes elles de dilluns a divendres (excepte el mes d’agost).   Bus Castellar Vallès00 R

A Castellar, les expedicions d’anada tindran parada a la carretera de Sabadell (Pedrissos) i a Can Bages, mentre que al seu pas per Sabadell s’aturarà a la plaça de la Concòrdia, a l’Eix Macià (Paraires i Embarcador) i a la ronda de Ponent (plaça de Catalunya i Margenat), per arribar a les parades de Barcelona situades a l’avinguda Meridiana (Escòcia i La Sagrera).

Pel que fa a la tornada, la línia sortirà de Barcelona (La Sagrera i estació d’autobusos Fabra i Puig), passarà per les parades de Sabadell Ronda de Ponent/Joan Plans, pl. de Catalunya i Eix Macià/Pi i Margall i finalitzarà a les parades de Castellar Can Bages i carretera de Sabadell (Pedrissos).

La durada estimada dels trajectes entre Castellar i Barcelona és de 40 i 55 minuts, en funció del trànsit.

Els horaris complets d’aquesta nova línia d’autobús es poden consultar al web de Casteller del Vallès. El preu del bitllet senzill per utilitzar el servei entre Castellar del Vallès i Barcelona és de 4 euros. També es podrà adquirir un títol propi de Sarbus, la targeta S3, que té un cost de 22,15 euros per a 10 viatges sense transbordament. A més, són vàlids els títols de transport integrat de 3 zones (per exemple, la T10, que té un cost 26,75 euros), que permeten fer transbordaments amb altres serveis de transport públic. Cal tenir en compte, però, que no es poden utilitzar els títols propis de la Vallesana, V1, V2 i V3.