logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

19 d'octubre de 2016

Mataró Bus ha posat en marxa una campanya de conscienciació per donar consells als usuaris sobre civisme i seguretat a l’interior dels autobusos. Des de dilluns, 17 d’octubre, i durant tres setmanes, un monitor donarà assistència als usuaris a dins dels autobusos per recordar-los les normes d’utilització i aconsellar-los com accedir, baixar i comportar-se al bus.  Mataró Bus Campanya consciencació octubre 2016 web

L’assessorament se centrarà en quatre punts fonamentals: com comportar-se abans de pujar a l’autobús, quina és la millor manera per accedir, com estar dins del vehicle i com baixar. El públic principal al qual s’orienta la campanya són els escolars, tot i que s’adreçarà als usuaris en general.

El monitor estarà a bord dels autobusos en les hores d’entrada i sortida dels centres escolars, a les principals línies on s’ha detectat un major nivell d'incidents, ajudant els viatgers en els seus recorreguts i oferint informació a les parades.

S’han editat fulletons amb les normes d’ús i de convivència bàsiques per als passatgers de Mataró Bus. Aquesta guia facilita una sèrie de consells pràctics per als usuaris i contempla aquells actes i comportaments que no estan permesos a dins d'un autobús per seguretat i respecte a la resta de viatgers.