logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

6 d'octubre de 2016

L’App de Mataró Bus ja disposa d’una nova secció anomenada “Com arribar”, des de la qual s’ofereix als usuaris tota la informació necessària per saber com desplaçar-se en autobús d’un punt a un altre de la ciutat. L’usuari podrà, des de la seva ubicació, des d’una adreça o des d’un punt d’interès de la ciutat, saber quina línia ha d’agafar per anar a un lloc concret.   APP MBus Com arribar R

Aquesta nova secció està implementada mitjançant el servei Google Transit, i dóna a l’usuari diferents opcions pel càlcul de la seva ruta, com són:
- Instruccions sobre com arribar a una destinació en un llistat o en un mapa.
- Suggeriment de diverses rutes per un mateix origen i destinació.
- Descripció dels temps de desplaçament a peu fins a la parada.
- Durada estimada del temps de trajecte i hora d’arribada a la destinació.

Des de la posada en marxa de l’App al mes d’abril, s’han fet 4.671 descàrregues i més de 106.000 consultes.

Per una altra banda, Mataró Bus ha millorat el sistema de Wi-Fi gratuït que ofereix a l’interior dels autobusos. A partir d’ara els usuaris podran connectar-se al Wi-Fi de Mataró Bus mitjançant les xarxes socials, el correu electrònic o de forma anònima. Segons l’opció escollida tindran diferents “megues” de navegació al dia. Els usuaris accediran a un portal amb la imatge de Mataró Bus i hauran d’escollir amb quina opció volen connectar-se. Amb aquest nou sistema s’intenta pal·liar els problemes que ocasionaven els antics equips ja que permet un millor control i gestió dels equips.