logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

 

La nova app permet consultar en temps real quan ha de passar el proper bus per cada parada. Estarà disponible tant per Android com per IOS en els propers dies 

23 de setembre de 2016

ManresaBus, servei urbà de transport de Manresa operat per Sagalés, ha desenvolupat una aplicació mòbil per a smartphones i tauletes amb tota la informació rellevant per als usuaris. L’app estarà disponible tant per a dispositius Android com IOS i en breu es podrà descarregar de forma gratuïta al Play Store i App Store.

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:   
o Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.    

BusManresa App webo Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

o Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar l’horari complet de la línia.

o Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Manresa.
o Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

Punts de venda: Ofereix tant sobre plànol com en format llista, els punts de venda on es poden adquirir els diferents títols de transport.

o Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostre usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Amb la nova aplicació de ManresaBus, Sagalés posa a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda.