logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Des de l’1 de juny, anar de Molins de Rei a Sant Feliu o a l’inversa costarà només una zona de transport públic si es disposa d’una T-10, T-50/T-30 o T-Família.

Dijous, 2 de juny de 2016

Des de l’1 de juny, anar de Molins de Rei a Sant Feliu o a l’inversa costarà només una zona de transport públic si es disposa d’una T-10, T-50/T-30 o T-Família. Ho ha anunciat l’Autoritat Metropolitana del Transport després d’escoltar les continuades reivindicacions de la ciutadania i els grups polítics de Molins de Rei, que consideraven una injustícia flagrant haver de pagar el mateix per anar al centre de Barcelona que per fer els dos quilòmetres que hi ha fins a la capital de la comarca.Estació Molins de Rei

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha celebrat la notícia i ha destacat que “s’ha resolt un greuge històric per la gent que havia d’anar a la capital comarcal a treballar, o als jutjats, o a l’agència Tributària o als serveis sanitaris, i que havia de pagar dues zones”. Casals s’ha mostrat convençut que “un cop resolta aquesta situació injusta segur que ens en sortirem en la reivindicació de pagar un preu just i equitatiu pels quilòmetres de transport públic que fem des del nostre municipi”.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha recordat que “l’eliminació de les dues zones per anar de Molins de Rei a Sant Feliu ja era una demanda plantejada a la ponència del transport de la zona 1” i ha assegurat que “aquesta bona notícia ens anima i ens esperona a continuar treballant perquè Molins de Rei sigui inclòs de forma definitiva a la zona 1, perquè no pot ser que ens valgui el doble anar a Barcelona del què li val a una persona de Gavà”.

Els canvis en el preu dels bitlles tindran efecte a tot el sistema integrat dels transports públics que tenen parades a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.