logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La línia d’autobusos C4, que uneix el nucli urbà de Castellar del Vallès amb les urbanitzacions del nord del municipi i Sant Feliu del Racó, ha estrenat un nou vehicle amb l’objectiu de millorar el servei que s’ofereix als seus usuaris.

c4 lavallesanaAixí, l’empresa La Vallesana ha posat en funcionament aquest nou autobús per poder garantir la demanda del servei, en especial a les hores punta, que coincideixen amb els horaris d’entrada i sortida dels instituts. El nou aparell disposa de més capacitat que l’anterior, i pot acollir fins a un total de 35 viatgers en 22 places de seient i 13 dretes, o 31 viatgers en cas que hi hagi una persona amb mobilitat reduïda (22 places de seient, 9 places dretes i una per a passatgers amb mobilitat reduïda).

Tenint en compte que les dimensions del vehicle són més grans que les de l’anterior, l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Feliu del Racó, a instàncies de les conductores, ha fet una crida a través de les xarxes socials amb l’objectiu d’afavorir la circulació del vehicle col·lectiu. En aquest sentit, demanen al veïnat dels nuclis on es presta el servei que tingui en compte el recorregut de l’autobús a l’hora de circular i estacionar els seus cotxes.