logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

A partir del pròxim dilluns, 15 de febrer, hi haurà 21 expedicions d’anada i 21 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el més d’agost La millora de les connexions respon a l’increment de la demanda provocada pel perllongament dels FGC a Terrassa.

El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà a partir del pròxim dilluns, 15 de febrer, el servei de bus que connecta Terrassa i Matadepera (Vallès Occidental). El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, i l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona, van presentar ahir 11 de febrer la nova oferta, que suposa multiplicar per 4,2 l’oferta actual del servei llançadora M8C, que és de cinc expedicions per sentit en horari només de matí. A partir de la setmana vinent hi haurà 21 expedicions d’anada i 21 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, i en tres franges horàries que cobriran les hores de més demanda.

Ajuntament de MatadeperaLa modificació d’aquest servei respon a l’increment de demanda que ha provocat la posada en servei de tres noves estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Terrassa l’estiu passat i per la necessitat de millorar l’intercanvi modal amb els serveis ferroviaris d’FGC. Per aquest motiu, s’incorporen 16 noves expedicions per sentit entre Matadepera i l’estació d’FGC de Nacions Unides, que s’afegeixen a les cinc expedicions per sentit existents actualment entre Matadepera i l’estació del Nord, on es pot fer l’intercanvi tant amb els serveis d’FGC com amb Renfe.

Aquesta actuació suposa ampliar la franja horària del servei, operat per Transportes Generales de Olesa, SA, de manera que hi haurà expedicions entre les 6.00 i les 10.00 hores; entre les 14.00 i les 15.00 hores i entre les 18.00 i les 22.00 hores.

Aquest servei complementa la resta de serveis de connexió de Matadepera amb Terrassa, que són el M8A (Matadepera (Pl. de la Mola) – Estació d’autobusos de Terrassa), amb 16 expedicions diàries per sentit i el M8B (Matadepera (Les Pedritxes) – Estació d’autobusos de Terrassa), amb dues expedicions d’anada i de tornada de dilluns a dissabte.

 

Fotos: Miquel Badia