logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport urbà (AMTU) va participar dimecres, 3 de febrer, a la VII Jornada ITS a Catalunya que organitza ITS España amb l’objectiu de promocionar els sistemes intel·ligents de transport i acostar-los a les empreses i administracions. L’AMTU ha estat una de les entitats col·laboradores de la jornada, al costat de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

El director general de l’AMTU, Joan Prat, va ser present a la sessió d’obertura, compartint taula amb representants de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, el Servei Català de Trànsit, l’Associació d’Enginyers de Trànsit de Catalunya i l’associació ITS Catalunya. En la seva intervenció, Prat va explicar el canvi d’estatuts que s’ha impulsat dins l’AMTU quepermetrà que l’entitat passi de prestar servei a la Regió Metropolitana de Barcelona a ser una entitat d’àmbit català amb la vocació d’oferir servei i assistència tècnica en temes de mobilitat a tots els ens locals de Catalunya.

A banda, l’AMTU ha col·laborat facilitant l’assistència a l’ITS Catalunya de tècnics i regidors de mobilitats dels diferents municipis de l’àmbit AMTU. Durant la jornada es van presentar les darreres tendències sobre temes com la tarjeta sense contacte i les noves solucions per a la reducció de l’efectiu en el Transport Urbà i es va debatre sobre la Gestió intel·ligent de la Mobilitat i sobre les fons d’informació sobre la mobillitat.