logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

La Direcció General de Transports i Mobilitat de la Gereralitat de Catalunya forma part, juntament amb d’altres socis, del projecte europeu MyWay, del qual n’ha sortit un prototip d’App MyWay de transport disponible per a smartphone, que combina en un sol trajecte els diversos modes: transport públic, bicicleta, cotxe i moto, tenint en compte les preferències i el perfil de l’usuari.

Actualment es vol aconseguir animar el màxim nombre d’usuaris reals possible, per tal que la provin i ens donin el seu feedback. Aquestes persones són les qui s'anomenen els REAL USERS. La fita del Departament, com integrants del Living Lab Catalonia del Projecte MyWay, seria arribar a aconseguir 500 real users d’aquí a mitjans de desembre.

 

Què haig de fer per ser un “Real User” i quins avantatges tens?

- T’has de registrar al projecte, baixar-te l’aplicació (en versió Android i/o IOS d’Apple), omplir un qüestionari sobre els teus hàbits de mobilitat, provar l’aplicació –com més millor- i emplenar tots els qüestionaris d’avaluació de l’aplicació.

- Tens la possibilitat de guanyar un dels dos smartphones per als quals concursen els 2 millors real users del Living Lab Catalonia, o algun títol de transport T-10.

 

Per a a qualsevol aclariment, dubte o suggerència, poseu-vos en contacte amb:

 

Olga Serra i Ventanachs

Cap de Secció de Planejament de Serveis de Transport

Servei de Coordinació i Gestió del Transport per Carretera

Subdirecció General de Coordinació i Gestió

Direcció General de Transports i Mobilitat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ext. 14719. Tel. directe 93 567 47 19

Av. Josep Tarradellas, núms. 2-4-6 (5a planta)

08029 Barcelona