logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Es reforça el servei de bus entre Vilafranca del Penedès i el Vendrell, i es dobla l'oferta de bus entre Pineda i Calella els caps de setmana.

Millora entre Vilafranca del Penedès i el Vendrell

El servei de bus entre Vilafranca del Penedès i el Vendrell, amb la introducció de noves expedicions que permetran cobrir una major franja horària. En concret, s’incorporaran tres anades i tres tornades més, de dilluns a divendres feines. D’aquesta manera, el servei, que opera Autocars del Penedès, passarà a tenir el doble d’expedicions, 7 d’anada i 6 de tornada.

Els nous serveis són:

- Sortides de Vilafranca del Penedès: 8,40h, 12,20h i 17,30h. S’afegeixen a les existents a les 6,50h, 9,50h, 15,50h i 18,50h (aquest últim, durant el curs escolar)

- Tornades des del Vendrell: 7,44h, 10,55 i 18,15h. S’afegeixen a les existents de les 12,08, 14,08 i 19,08h

L’increment del servei permet reforçar les comunicacions entre les capitals de l’Alt i el Baix Penedès, tot complementant l’oferta de la línia de Rodalies R4. Addicionalment, es millora la connexió d’alguns municipis d’aquestes dues comarques amb la seva capital, en especial aquells nuclis que no tenen estació ferroviària com són Bellvei, la Gornal o la Ràpita. Així mateix, es reforcen les comunicacions dels municipis del Baix Penedès amb l’Hospital comarcal del Vendrell, on aquesta línia de bus té parada.

D’altra banda, aquesta actuació permet millorar la connexió d’aquest àmbit amb Tarragona mitjançant els corresponents enllaços de transport. En aquest sentit, cal remarcar que els horaris estan coordinats per enllaçar amb el bus exprés e1: Tarragona-Torredembarra-el Vendrell i amb la línia de bus convencional. Podeu consultar horaris en el fulletó adjunt.

 

Es desdobla el servei entre Pineda de Mar i Calella

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa el proper 14 de setembre un conjunt de millores a la línia de bus que actualment connecta les poblacions de Pineda de Mar i Calella, amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de mobilitat en aquesta àrea.

Així, els caps de setmana s’oferiran més del doble de connexions entre les dues poblacions:

- Dissabtes: el servei passarà a oferir 17 expedicions per sentit, en comptes de les 8 comunicacions per sentit actuals. Així, en total s’oferiran 34 connexions enfront de les 16 d’ara.

- Diumenges i festius: s’oferiran 16 noves expedicions, 8 d’anada i 8 de tornada. Així, els diumenges i festius ambdues poblacions passaran a estar connectades amb transport públic, a diferència d’ara.

Nova parada a Can Cornet

A més de doblar les comunicacions els caps de setmana, a partir del 14 de setembre entrarà en funcionament una nova parada en el recorregut dins del terme municipal de Pineda de Mar. Concretament, al barri de Can Cornet, per afavorir la comunicació amb una escola situada en aquesta àrea.