logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Amb el lema “Viatja amb Mataró Bus, protegeix el medi ambient” Mataró Bus engegarà una nova campanya de conscienciació el proper divendres 19 de juny.

L’objectiu d’aquesta campanya és el de promoure l’ús del transport públic davant el privat, interpretant-lo com un acte cívic i implicant als ciutadans en la construcció d’una ciutat més sostenible i essent conscients de l’estalvi de les emissions contaminants que viatjar en bus comporta.

Els autobusos aniran retolats amb la imatge d’un món rodó amb infografia emblemàtica de Mataró com: la Laia L’Arquera, Basílica Santa Maria, Nau Gaudí, Port de Mataró, Plaça de Cuba, Estació Rodalies de Catalunya, Tramvia Plaça Granollers i Plaça de la Peixateria i acompanyat del missatge “Viatja amb Mataró Bus, protegeix el medi ambient”, d’aquesta manera els ciutadans es sentiran identificats amb aquest “petit món”, essent més conscients del missatge que es vol transmetre.

La campanya es reforçarà a través de la web i Facebook de Mataró Bus, així com amb la distribució de cartells promocionals a les parades dels autobusos, punts de venda, punts d’informació de l’Ajuntament i entitats col·laboradores.