logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. Fins al 18 de setembre, sis trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella, de dilluns a divendres. La R2 sud a l’estació de Platja de Castelldefels amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. 

Territori i Sostenibilitat reforça aquest estiu l’oferta dels serveis de les línies RG1 i R1 de Rodalies de Catalunya amb l’objectiu d’atendre l’augment de la demanda durant el període vacacional. D’aquesta manera, a partir d’aquest dissabte, dia 13, i de dilluns, dia 15, les línies de la Rodalia de Girona reforcen les connexions amb els trens que arriben a la costa.

Serveis de cap de setmana a la línia RG1

A partir d’aquest dissabte i fins al 13 de setembre la línia RG1 (Mataró – Portbou per Girona) amplia el seu servei amb 6 freqüències (3 per sentit) durant tots els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, es millora el servei de Rodalies de Girona els caps de setmana de l’estiu connectant Maresme-Costa Barcelona amb les comarques gironines.

Més serveis a Calella a la línia R1

A més, a la línia del Maresme, entre el 15 de juny i el 18 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres de la línia R1 (Molins de Rei – Maçanet-Massanes per Mataró) que connecten amb Calella, Sant Pol i Canet de Mar. En aquest cas s’amplia el recorregut de 3 trens per sentit des de l’estació d’Arenys de Mar fins a Calella, millorant les connexions amb la resta d’estacions del Maresme i alhora amb la ciutat de Barcelona.

A més també ha augmentat el servei de l’R2 sud de Rodalies de Catalunya a l’estació de Platja de Castelldefels amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. Les noves parades es realitzen tant en els serveis direcció Barcelona com en els serveis direcció sud, el què permet facilitar els desplaçaments cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.

En direcció sud, entre les 10 h i les 13 h hores s’han incorporat 8 noves freqüències de pas que permeten facilitar el trasllat cap a la costa. I en direcció Barcelona són un total de 9 les noves freqüències, entre les 16 h i les 20 h, el què significa doblar el número de trens en aquesta franja horària per la tornada cap a Barcelona al vespre.

D’aquesta manera, s’arriba a una freqüència de pas de 4 trens per hora amb l’objectiu de facilitar el retorn dels usuaris que s’han desplaçat fins a les platges d’aquesta població. Els reforços estaran operatius fins al 27 de setembre.