logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

L’AMTU incorpora el cercador de rutes Mou-te de la Generalitat de Catalunya al seu portal www.amtu.cat per tal que els usuaris que així ho vulguin, pugui fer la cerca dels itineraris en transport públic. Així es va acordar en una reunió entre representants de l’AMTU, l’ATM i la Generalitat celebrada el passat 20 de maig.

L’acord preveu també que l’AMTU cedeixi la informació des punts d’interès que formaven part del cercador de rutes de transport públic propi de l’entitat i destinat fins ara a estudiants universitaris. Aquests punts d’interès es cediran al Departament de Territori i Sostenibilitat per tal que els incorpori als que ja té disponibles dins del cercador, i així els usuaris puguin cercar aquests punts.

Recentment, Territori i Sostenibilitat ha tret una nova versió del Mou-te molt més àgil, amb una interfície web i mòbil més senzilla, neta i més ràpida per l’usuari. A més, el Mou-te és el primer cercador de rutes de l’Estat que inclou el vehicle privat com a mode de transport a l’inici o el final del recorregut, permetent així oferir itineraris intermodals que combinen transport públic i privat.

El Mou-te es pot consultar per a qualsevol desplaçament dins de Barcelona, la Regió Metropolitana de Barcelona i la resta de Catalunya, ja que inclou tota l’oferta de transport públic del territori.