logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Un dels autobusos de la flota del Mataró Bus es va convertir dimarts, 5 de maig, en una inesperada atracció al centre de la ciutat de Mataró, a la plaça de Santa Anna on es va celebrar la Festa del Bus. Es tractava d’una activitat lúdica pensada pels més joves de la família, organitzada conjuntament per Mataró Bus i l’AMTU, amb la voluntat de promocionar la targeta T12, el títol de transport de l’ATM per a nens i joves de 4 a 13 anys i també promoure l’ús del transport públic.

De 5 a 7 de la tarda, petits i grans es van poder enfilar al bus i, acompanyats de dues monitores del programa “Viatjo amb tu” de l’AMTU, van conèixer les possibilitats del títol T12 i les diferents línies de Mataró Bus. També nombroses persones van poder participar de les diferents activitats programades. Hi havia dos inflables, es van repartir 200 xocolates amb coca i van poder gaudir d’un bon espectacle d’animació infantil.

La Festa del Bus va tenir lloc a Mataró coincidint amb la celebració, al TecnoCampus, de la Jornada Catalana de la Mobilitat que cada any organitza l’AMTU.