logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Un dels autobusos de la flota del Mataró Bus es va convertir dimarts, 5 de maig, en una inesperada atracció al centre de la ciutat de Mataró, a la plaça de Santa Anna on es va celebrar la Festa del Bus. Es tractava d’una activitat lúdica pensada pels més joves de la família, organitzada conjuntament per Mataró Bus i l’AMTU, amb la voluntat de promocionar la targeta T12, el títol de transport de l’ATM per a nens i joves de 4 a 13 anys i també promoure l’ús del transport públic.

De 5 a 7 de la tarda, petits i grans es van poder enfilar al bus i, acompanyats de dues monitores del programa “Viatjo amb tu” de l’AMTU, van conèixer les possibilitats del títol T12 i les diferents línies de Mataró Bus. També nombroses persones van poder participar de les diferents activitats programades. Hi havia dos inflables, es van repartir 200 xocolates amb coca i van poder gaudir d’un bon espectacle d’animació infantil.

La Festa del Bus va tenir lloc a Mataró coincidint amb la celebració, al TecnoCampus, de la Jornada Catalana de la Mobilitat que cada any organitza l’AMTU.