logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Sabadell incorporarà un servei per pagar les zones d’aparcament a través d’una aplicació a l’smartphone.  A partir del proper mes de març els usuaris podran pagar a través del seu telèfon mòbil el temps exacte d'estacionament. Per això, només hauran de descarregar de forma gratuïta la nova app que ha dissenyat, en exclusiva per a la ciutat, l'empresa concessionària, Serveis Generals per Municipis SA, que forma part del grup Àgora Serveis.

 

La facilitat d'ús és una de les característiques més destacades d'aquesta nova aplicació. A diferència d'altres, en aquest cas «l'usuari no ha de descarregar cap programari». El seu ús és independent del sistema operatiu del mòbil i permet accedir al compte des d'un altre dispositiu en cas que l'usuari es quedi sense bateria al mòbil.

 

La persona interessada només haurà d'introduir les dades que li sol·liciti l'aplicació per poder accedir. L'empresa Serveis Generals per Municipis SA, del grup Àgora Serveis, ha dissenyat la nova app batejada com SBD Apparca.