logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Els autobusos interurbans de l’Alt Penedès han estrenat, coincidint amb l’inici del mes de febrer, una sèrie de millores en els serveis que milloraran les comunicacions dins d’aquesta comarca. Les millores, introduïdes pel Departament de Territori i Sostenibilitat, estableixen un servei a la demanda entre diferents nuclis dels municipis de Castellví de la Marca, Santa Margarida i els Monjos, i Castellet i la Gornal i Vilafranca del Penedès. Així, s’incrementen els serveis a les línies Clariana-Vilafranca i els Masets dels Cosins-Vilafranca. Actualment, donen servei a la demanda els dimecres i els dissabtes. Amb els reforços, els serveis continuaran sent a la demanda però de dilluns a divendres, i els dissabtes de manera fixa.

 

 

Els usuaris interessats hauran de posar-se en contacte amb l’empresa Bus Castellví el dia anterior al servei sol·licitat, abans de les 5 de la tarda. Per poder utilitzar el serveis els dilluns, la sol·licitud s’haurà de fer el divendres anterior abans de les 17h.

L’altra millora es produirà en la línia La Múnia-Vilafranca del Penedès, on es posarà una nova parada al Polígon Casanova de Santa Margarida i els Monjos per tal de facilitar l’accés laboral. En concret, l’accés al Polígon Industrial constarà de 2 anades i 2 tornades de dilluns a divendres feiners coincidint amb els horaris d’entrada i sortida laboral.

Els serveis estan gestionats per l’empresa Bus Castellví, SA.