logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

El mes de febrer arribarà amb millores en el serveis d’autobusos interurbans de l’Alt Penedès. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat les millores que introduirà per reforçar el servei a partir del dilluns 2 de febrer. Aquests reforços s’emmarquen en l’estudi de Millora del Transport Públic a l’Alt Penedès que el Departament de TES va realitzar durant l’any 2014 i que inclou com una de les línies d’actuació la millora dels serveis locals de connexió amb la capital de comarca.

 

En concret, està previst millorar l’oferta de transport entre diferents nuclis dels municipis de Castellví de la Marca, Santa Margarida i els Monjos, i Castellet i la Gornal i Vilafranca del Penedès gràcies a un servei a la demanda que s’ajusti a les necessitats dels usuaris. Així, s’incrementaran els serveis a les línies Clariana-Vilafranca i els Masets dels Cosins-Vilafranca. Actualment, donen servei a la demanda els dimecres i els dissabtes. Amb els reforços, els serveis continuaran sent a la demanda però de dilluns a divendres, i els dissabtes de manera fixa.

Els usuaris interessats hauran de posar-se en contacte amb l’empresa Bus Castellví el dia anterior al servei sol·licitat, abans de les 5 de la tarda. Per poder utilitzar el serveis els dilluns, la sol·licitud s’haurà de fer el divendres anterior abans de les 17h.

L’altra millora es produirà en la línia La Múnia-Vilafranca del Penedès, on es posarà una nova parada al Polígon Casanova de Santa Margarida i els Monjos per tal de facilitar l’accés laboral. En concret, l’accés al Polígon Industrial constarà de 2 anades i 2 tornades de dilluns a divendres feiners coincidint amb els horaris d’entrada i sortida laboral.

Aquests serveis estan gestionats per l’empresa Bus Castellví, SA.