logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

La gent gran de Terrassa ha participat aquest dimecres, 8 d'octubre, en el curs "Un viatge segur" que forma part del programa "Amb tu, hi vaig segur" que es promou des de l'AMTU. El curs s'ha inclòs dins el programa d'activitats en motiu del mes de la gent gran que se celebra aquest octubre a Terrassa.

El curs "Un viatge segur" està destinat a passatgers d'autobús de més de 65 anys i consta de dues sessions, una teòrica i una pràctica.
La finalitat del curs és oferir els coneixements i les eines necessàries per a que la gent gran pugui guanyar en autonomia i seguretat aprenent a viatjar en transport públic de manera confortable i segura.

Aquesta és una de les activitats incloses dins el programa "Amb tu, hi vaig segur", que funciona des de març de 2012 amb l'objectiu d'encoratjar les persones grans i donar-los eines que els ajudin a prevenir els accidents i sentir-se més segurs utilitzant el transport públic. Paral·lelament, el programa contempla un entrenament dels conductors dels autobusos urbans, orientat en el mateix sentit de conèixer la problemàtica que suposa aquest tipus de transport per la gent gran.