logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La T-Mobilitat està una mica més a prop. L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) acaba d'adjudicar el contracte per a la implantació d'aquest nou títol de transport integrat de Catalunya al grup SOC Mobilitat -integrat per CaixaBank, Fujitsu, Indra i Marfina-.

El grup SOC Mobilitat s'ha imposat davant tres grups d'empreses més. La resolució del concurs s'ha basat en els criteris objectius establerts en les bases i en els plecs tècnics que, seguint el procediment de diàleg competitiu, s'han elaborat amb la col·laboració de tots els grups d'empreses concurrents.

El contracte s'ha adjudicat a SOC Mobilitat per un import de 58,1 milions d'euros per implantar el maquinari i el programari necessaris per al llançament de la T-Mobilitat en totes les empreses de transport públic que formen part del sistema tarifari integrat. El procés està tutelat per l'ATM, que manté el control i la propietat del sistema.

La T-Mobilitat és el títol únic de mobilitat, que substituirà totes les targetes de transport públic vigents avui a l'àrea de Barcelona en una primera etapa i, en uns anys, a tot Catalunya i oferirà a l'usuari avantatges inèdits, com ara descomptes automàtics en funció de l'ús o la possibilitat de pagar totes les despeses de transport públic en una sola factura a final de mes.

També es podrà utilitzar per accedir a diferents serveis de mobilitat, com bicicletes públiques i aparcaments, entre d'altres.