logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

La línia d'autobús C-14 que connectar els diferents barris de Premià de Dalt amb el municipi veí de Premia de Mar ha ampliat i millorat el seu servei aquest estiu. Cada 30 minuts hi ha un servei d'autobús que trasllada els usuaris fins a l'estació de tren i que des d'allà puja per la carretera a Vilassar de Dalt, rotonda de les Flors, carretera d'Enllaç i fins al forn de nou.

Les millores del servei

El primer viatge de la línia C-14 surt de la parada del forn de Premià de Dalt a les 06:10h del matí (dies feiners) mentre que ho fa a les 06:30h els dissabtes i diumenges. L'últim transport surt a les 21:10h entre setmana i a les 22:10h el cap de setmana.

Hi ha 5 parades al terme municipal de Premià de Dalt, el forn, Fèlix Millet, Torras i Bages, Torrent Castells i Llessamins, a banda de la parada del barri Santa Maria - Santa Anna - Tió. S´ha suprimit les parades del camí del Mig (poliesportiu de Premià de Mar) i del carrer Santiago Rusiñol i que se n´han creat dues de noves, a la carretera de Vilassar de Dalt amb la Gran Via en sentit muntanya i al barri Banyeres (a prop del camí del Mig) en sentit mar.

Viatges gratuïts per la gent gran, menors d'edat i persones discapacitades

Mitjançant un carnet personal i intransferible (Carnet Sènior i Carnet Jove) que es fa a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (plaça de la Fàbrica, 1), les persones a partir de 65 anys, les menors de 18 i les que pateixen discapacitat física, mental o sensorial superior al 33% tenen dret a viatjar gratis en aquest servei de bus interurbà. Únicament necessiten estar empadronades a Premià de Dalt, dur una fotocòpia del DNI i/o llibre de família i aportar una fotografia, o bé aquesta se'ls hi fa a les mateixes oficines municipals.