logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Manlleu, Torelló i Ripoll es podrien incorporar en el sistema tarifari integrat en el moment de la implantació del seu nou sistema de gestió derivat de la incorporació de la tecnologia sense contacte. A proposta de CiU, la comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament ha acordat analitzar la incorporació d'aquests tres municipis en el sistema tarifari integrat.

Per altra banda, es segueix treballant en la possibilitat de poder millorar el servei actual i la coordinació amb els serveis de transport per carretera en el marc dels treballs del nou Pla de Transport de Viatgers de Catalunya, segons ha explicat la diputada de CiU Meritxell Roigé.

La iniciativa aprovada també demana "analitzar la millora dels serveis ferroviaris a Osona i el Ripollès i la coordinació amb els serveis de transport per carretera amb la Garrotxa, en el marc del Pla de Transport de Viatgers de Catalunya".

En aquest sentit, Roigé ha afirmat que "és necessari que l'administració de l'Estat, com a titular de la infraestructura, executi les obres de duplicació de via entre Montcada i Vic, insistentment reclamades pel Govern de la Generalitat, i que han estat incorporades en el tram entre Montcada i la Garriga al pla director d'Infraestructures de la regió metropolitana de Barcelona".