logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

cartell T12El president de l'AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora, va fer entrega dissabte passat del premi del concurs "Apunta't a la T-12!". Helena Rodríguez Mellado, alumna de 6è de primària de l'Escola Divina Providència, va ser la guanyadora del concurs de cartells que ha convocat l'AMTU per donar a conèixer el títol de transport T-12 entre els possibles usuaris de la targeta, infants i joves d'entre 4 i 13 anys.

L'entrega del premi va tenir lloc dissabte 14 a l'escola mataronina. El president de l'AMTU, Joan Mora, va recordar als nens i nenes la importància de fer servir el transport públic com a mitjà per promoure la sostenibilitat a les ciutats i pobles.

amtu t12 fotoEl concurs s'ha dut a terme entre les escoles de públiques, concertades i privades de tots els municipis que formen part de l'àmbit territorial de l'AMTU. Per participar-hi, els alumnes de 5è i 6è de primària han hagut de crear un cartell per donar a conèixer els avantatges de fer servir la targeta T-12. El cartell guanyador, obra d'Helena Rodríguez, mostra un grup de nens i nenes que viatgen en autobús i porta el lema "Estigues en moviment i viatja content". Aquest cartell, escollit entre prop de 200 dibuixos, es distribuirà ara entre les escoles i altres centres per tal de fer difusió d'aquest títol de transport.

L'Helena ha rebut com a premi una bicicleta en reconeixement pel seu esforç, mentre que el conjunt de la seva classe podrà disposar d'uns bitllets de ferrocarril i funicular necessaris per anar a passar un dia a Montserrat, cortesia de FGC.