logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Caldes de Motbui va estrenar, el passat 1 d'abril, un nou serveis de bus que dona servei dins el casc urbà del municipio. L'autobús número 297 ha començat a circular en periode de proves. De moment, el nou bus "Casc Urbà" farà 10 serveis durant els matins, de dilluns a divendres i durant 4 mesos (fins el 31 de juliol) en període de proves. Al final d'aquest període s'analitzarà la sostenibilitat del servei.

La nova línia es va presentar el dia 31 de març amb un viatge inaugural al qual va assistir el regidor d'Espais Públics i Sostenibilitat de Caldes, Jaume Mauri; Joan Muñoz, director de logística de la zona de l'empresa Sagalés -subministradora del servei- i veïns impulsors i dinamitzadors de la iniciativa.

Mauri va explicar que aquest nou servei es posa en marxa en el context del Pla de Mobilitat que l'Ajuntament desenvolupa a través de la Taula d'Espais Públics i respon a la necessitat expressada pels veïns d'un servei pel casc urbà, especialment per acostar les persones grans al CAP, comerços, equipaments, escoles i el centre de recuperació.

El bus 297 surt de l'estació d'autobusos de Caldes, el primer a les 7,20 del matí, i tot el trajecte dura aproximadament mitja hora.