logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Els dos ajuntaments acorden crear una comissió de seguiment en relació al projecte de millora de l'enllaç de la C17 amb la BV1432

Els Ajuntaments de Lliçà d'Amunt i Granollers planejen un vial per peatons i bicicletes a la carretera que uneix els dos municipis, la BV1432 i un servei de taxi mancomunat que connecti les poblacions de Lliçà d'Amunt, Granollers, Canovelles i les Franqueses. Aquestes són dues de les propostes sorgides durant la reunió de treball celebrada, el passat 18 de març, entre els equips de govern de Lliçà d'Amunt i el de Granollers.

La sessió es va centrar en temes vinculats amb la C-17, l'activitat industrial i la promoció econòmica dels dos municipis. Els dos consistoris van decidir crear una comissió de seguiment en relació al projecte de millora de l'enllaç entre la C-17 i la carretera BV-1432 que uneix Lliçà d'Amunt i Granollers. La comissió s'encarregarà de seguir els terminis d'execució de la obra, a més d'analitzar la mobilitat que suposarà la implantació de Mango a la zona.

També es va parlar de la necessitat de crear, a la mateixa carretera que uneix les dues poblacions, vials per transitar a peu i en bicicleta, com a alternativa al cotxe. A més, es va plantejar la possibilitat d'instaurar, a curt termini, un servei de taxi mancomuntat entre els dos municipis i altres de l'entorn com Canovelles o les Franqueses del Vallès.

 

Informació extreta del portal Naciodigital.cat (20 de març de 2014)