logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

El proper mes de juny l'AMTU posarà a concurs públic 4 estudis relacionats amb la mobilitat. Aquests estudis s'emmarquen en el conveni que la Diputació de barceona i l'AMTu van signar el passat 14 de març durant la celebració de la 8a jornada AMTU a Martorell.

Els estudis són els següents:

- Enquesta per veure la importància que atorguen els usuaris als diferents criteris que poden ser objecte de modificació en base a una retallada del servei

- Elaborar una Matriu de Temps de desplaçament en transport públic entre totes i cadascuna de les poblacions de l'àmbit AMTU , i el cost monetari utilitzant el TP

- Creació de miniàrees metropolitanes de transport públic als municipis AMTU, Mancomunament de servei de transport públic urbà . Anàlisi de la legislació i mercat. Exemples tipus.

- Document pilot per la Millora de la Seguretat Viària a les parades de BUS de les carreteres DIBA dels municipis AMTU. Propostes de conveni entre: Titular via, DIBA + Ajuntament + AMTU + DG Transport Generalitat + Operador. Selecció de parades.

 

Les bases d'aquesta convocatòria les podeu trobar a la nostra web. La previsió és adjudicar-los en el Comitè Executiu del proper 6 de juliol.