logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

El propassat divendres 25 de novembre, a les 12 h, s'ha reunit el Comitè Executiu de l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU), que n'ha aprovat la seva adhesió a l'espera de la ratificació de l'Assemblea General la tardor de 2012.

Sant Cebrià de Vallalta

Era la primera reunió de la nova executiva que es va aprovar el passat 4 de novembre i que governarà durant aquests propers 4 anys. Al capdavant d'aquest hi haurà el president, Josep Mayoral, alcalde de Granollers, i el vicepresident. Joan Mora, alcalde de Mataró, vicepresident, durant els propers 2 anys. Passat aquest temps, l'ordre s'invertirà i Joan Mora serà president de l'entitat i Josep Mayoral, vicepresident.

Els municipis que formaran part del Comitè Executiu són: Blanes, Cardedeu, El Papiol, Granollers, Igualada, Manresa, Martorell, Mataró, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Sabadell, Sant Sadurní d’Anoia, Terrassa, Vic i Vilanova i la Geltrú.

En aquesta mateixa reunió es varen presentar els estudis "Amb tu, hi vaig segur!", que és un programa per a la promoció del transport públic per a la gent gran (+informació), un aplicatiu per als tècnics de l'AMTU que els permetra optimitzar els seus serveis de TPU, i els resultats de l'Enquesta de Mobilitat Interurbana de l'àmbit AMTU 2011 (+informació), així com els resultats de l'enquesta interna realitzada a tots els associats de l'Agrupació.

També es va adjudicar al Sr.Sergi Martínez-Abarca Espelt (Enginyer que forma part del Departament Tècnic de l'AMTU) la realització de l'actualització de l'estudi "10 anys d'Integració Tarifària" (+informació).

També es va aprovar la realització de la propera Jornada AMTU a Martorell el proper mes de març de 2012.