logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

 

ImageNota de premsa AMTU

30 de novembre de 2007

 

Aquest migdia s’ha constituït el nou comitè executiu de l’AMTU format pels municipis de Terrassa, Sabadell, Mataró, Granollers, Cerdanyola del Vallès, Mollet, Sant Cugat, Vilanova i la Geltrú, Manresa, Vilassar de Mar, Martorell, Vic, Lliçà d’Amunt, Caldes de Montbui, Sitges i Vilafranca del Penedès.


La primera reunió del nou comitè executiu ha aprovat l’adhesió d’un nou municipi a l’AMTU, Alella, amb el que ja té 55 municipis adherits i representa a una població de més de 1,6 milions d’habitants. L’AMTU està presidida per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

 

El comitè executiu ha mostrat la seva satisfacció sobre la proposta de traçat de la Línia Orbital Ferroviària presentada aquesta setmana a la Comissió d’Urbanisme de Catalunya. Una projecte que relliga ciutats, unirà Vilanova i Mataró passant per les principals ciutats de la segona corona metropolitana ( Vilafranca, Martorell, Terrassa, Sabadell, Santa Perpètua, Montmeló, Granollers).

 

D’altra banda l’AMTU ha demanat ser part interessada en el projecte de la Línia Orbital Ferroviària, les obres de la qual s’iniciaran el 2011 i finalitzaran el 2016.

En aquesta trobada s’ha explicat el seguiment que des de l’AMTU es fa de la situació de Rodalies Renfe. En representació de l’AMTU l’alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, participa de les reunions per treballar conjuntament en la comissió que fa seguiment de les obres d’implantació de l’AVE.


Granollers, 30 de novembre de 2007