logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

L’objectiu d'aquesta primera trobada era posar sobre la taula els punts que l’AMTU i l’AMC tenen en comú i explorar línies de treball conjuntes o possibles acords de col·laboració.

28 octubre de 2021

La presidenta de l’AMTU, Aurora Carbonell, s’ha reunit avui amb el president de l’Associació de Micropobles de Catalunya (AMC), Mario Urrea.

Aquesta és la primera vegada que es reuneixen ambdues entitats municipalistes. L’objectiu de la trobada era posar sobre la taula els punts que l’AMTU i l’AMC tenen en comú i explorar línies de treball conjuntes o possibles acords de col·laboració.   Associació Micropobles 600x400

L’Associació de Micropobles de Catalunya representa els municipis catalans que tenen menys de 500 habitants i vol ser un instrument que faci visible la realitat dels micropobles i contribuir a que els seus habitants visquin en unes condicions el màxim de dignes perquè no tinguin la sensació de ser ciutadans de segona categoria.

De la seva banda, l'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU té la voluntat de representar la veu conjunta dels municipis catalans en l’àmbit de la mobilitat i el transport públic. La finalitat de l’AMTU és la millora de la mobilitat, el transport públic – especialment el transport urbà- i les seves infraestructures, i també treballa per assolir un finançament estable per als municipis associats, per tal que puguin fer front al manteniment i la millora dels seus serveis de transport.

Després de la trobada mantinguda avui, l’AMTU i l’AMC han constatat que comparteixen objectius comuns i, per tant, s’han emplaçat a realitzar una propera reunió de treball, en la qual ja es pugui materialitzar algun tipus d’acord entre ambdues entitats.